POTVRDjENO-Kejt-i-Vilijam-cekaju-drugo-dete

Izvor: medio.rs, 08.Sep.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRDjENO-Kejt-i-Vilijam-cekaju-drugo-dete

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža će, posle 13-mesečnog sina, princa Džordža, dobiti još jednog člana porodice

Ono o čemu se šuškalo i nagađalo sada je dobilo i zvaničnu potvrdu – princ Vilijam i njegova supruga, vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton čekaju drugo dete! Kraljevska porodica jutros je saopštila radosnu vest.

- Kejt pati od jutarnje mučnine, baš kao i tokom prve trudnoće, a brigu o njoj vode doktori u Kensingtonskoj palati – >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << navodi neimenovani izvor blizak slavnom paru. Članovi obe porodice ne skrivaju oduševljenje, a čestitkama se, pored brojnih drugih državnih zvaničnika, pridružio i britanski premijer Dejvid Kameron koji navodi da je presećan trudnoće Midltonove.

Vest je zvanično objavljena iako još nije prošlo prvih 12 nedelja trudnoće, kako je u takvim situacijama uobičajeno, zbog niza obaveza koje vojvotkinju očekuju u narednim danima, a sada su pod znakom pitanja.

Podsetimo, “tajnu” kraljevskog para nedavno je odala njiho

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.