POTVRĐENI PRIJATELJSKI ODNOSI DVE ZEMLJE Selaković se sastao sa ministrom Azerbejdžana Sahilom Babajevim (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 19:21

POTVRĐENI PRIJATELJSKI ODNOSI DVE ZEMLJE Selaković se sastao sa ministrom Azerbejdžana Sahilom Babajevim (FOTO)

Tokom sastanka razmenjena su međusobna iskustva i sagovornici su konstatovali da postoji mogućnost razmene saradnje na polju digitalizacije penzionog sistema Srbije i Azerbejdžana

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković održao je sastanak sa ministrom rada i socijalne zaštite stanovništva Republike Azerbejdžan Sahilom Babajevim u okviru njegove dvodnevne radne posete Republici Srbiji.

Објава коју дели >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minrzs.gov.rs (@minrzs.gov.rs)

, kao i saradnje na polju rada, zapošljavanja i inspekcijskog nadzora i sistema socijalne zaštite.

Sastanak je protekao u prijateljskom tonu, na obostrano zadovoljstvo, sa akcentom na kvalitet bilateralnih odnosa kojim ton intenzivne saradnje i prijateljstva daje i lični dobar odnos predsednika Vučića i predsednika Alijeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sastanak ministra Vučevića sa ministrom Babajevim

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Dec.2023, 16:14

BEOGRAD – Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa ministrom rada i socijalne zaštite stanovništva Republike Azerbejdžan Sahilom Babajevim, koji predvodi delegaciju Azerbejdžana u zvaničnoj poseti Srbiji. Ministar Vučević istakao je da su opšti odnosi Srbije...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.