POTVRĐEN DOLAZAK HARIJA NA OČEVO KRUNISANJE: Međutim, zbog onoga što ga čeka poželeće da nije došao, evo šta mu sprema brat Vilijam

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 20:26

POTVRĐEN DOLAZAK HARIJA NA OČEVO KRUNISANJE: Međutim, zbog onoga što ga čeka poželeće da nije došao, evo šta mu sprema brat Vilijam

Niko više ne gaji nade za pomirenje braće koja su jedva razmenila pokoju reč na sahrani kraljice Elizabete II u septembru prošle godine.

Uprkos njegovom, blago rečeno, komplikovanom odnosu s porodicom, potvrđeno je da će se princ Hari pojaviti 6. maja na krunisanju svog oca, kralja Čarlsa III u Vestminsterskoj opatiji.

Kako je preneo Daily Mail, Hari će doći na ceremoniju bez supruge Megan Markl i njihove dece, ćerke Lilibet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (1) i sina Arčija, koji će tog dana proslaviti četvrti rođendan. Princ je imao delikatne pregovore sa svojom porodicom, koji su opisani kao igra "transatlantskog ping-ponga", a odlučio je na kraju da se odazove se pozivu.

Naime, shvata da je krunisanje najvažniji dan u životu njegovog oca i osećao je kako je ispravno da se pojavi uprkos svojim napadima na porodicu. Međutim, s obzirom na sve što je učinio, neće imati baš toplu dobrodošlicu u Velikoj Britaniji.

Porodica planira da bude hladna i formalna prema Hariju. Kako je ispričao izvor za Daily Mail, njegov stariji brat, princ Vilijam, nema nameru uopšte da razgovara s njim nakon što ga je napao u autobiografiji "Rezerva" i Netfliksovom dokumentarcu "Hari i Megan". Ipak, nikad nije želeo da spreči Harija da bude prisutan na krunisanju. Njegovo mišljenje o komunikaciji s mlađim bratom može da promeni jedino njihov otac Čarls.

Izvor tvrdi i da ostatak porodice ne želi da priča s Harijem i da će ga tek učiniti osnovno - pozdraviti ga pri njihovom susretu. Izuzetak će tek možda biti njegove sestrične, princeze Beatris i Eugenija, koje su uvek imale dobar odnos s njim. Zbog toga bi svečanost mogla da bude neprijatnija nego što se Hari bojao.

Inače, Hari je ranije javno pozvao svoju porodicu da se izvini njemu i Megan za omalovažavanje. Takođe je zahtevao da njegov otac i brat sednu s njim pre 6. maja kako bi razjasnili međusobne probleme. Međutim, nijedan nije hteo da mu ugodi, te ih je povredilo i razljutilo njegovo ponašanje.

Niko više ne gaji nade za pomirenje braće koja su jedva razmenila pokoju reč na sahrani kraljice Elizabete II u septembru prošle godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.