Izvor: B92, 25.Avg.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRDJENE TRI LISTE ZA VECE REPUBLIKA

Kandidate za savezne poslanike u svim izbornim jedinicama u Srbiji imaće Socijalistička partija Srbije i Jugoslovenska levica, Srpska radikalna stranka, Demokratska opozicija Srbije i Srpski pokret obnove.

Izborna komisija izborne jedinice Srbija potvrdila je u petak tri liste za poslanike u Vecu republika Skupstine SRJ, saopstila je Informativna sluzba Skupstine Srbije. Komisija je potvrdila listu Socijalisticke partije Srbije i Jugoslovenske levice, Demokratske opozicije Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Radikalne stranke levice "Nikola Pasic", navodi se u saopstenju, prenosi Beta.

Izborna komisija crnogorske izborne jedinice, u kojoj se bira 30 poslanika za Vece gradjana i 20 poslanika za Vece republika saopstila je da je u zakonskom roku podneto 11 lista za oba veca Skupstine SRJ. Prema podacima Izborne komisije izborne jedinice Crna Gora, nijedna stranka nije predlozila kandidata za predsednika SRJ.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.