Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTROŠILI 160 MILIONA, A BAZENI NE RADE Predsednik opštine Vračar šokiran posle obilaska dečjeg odmarališta "Šuplja stena"

Sportski centar “Vračar” i dečje odmaralište “Šuplja stena” na Avali se nalaze u lošem stanju i neophodno je napraviti plan za sanaciju ovih objekata, zaključio je novi predsednik opštine Vračar dr Milan Nedeljković nakon njihovog obilaska.

-Zatečen sam obaveštenjem da će račun SC “Vračar” biti blokiran zbog neplaćenog duga po osnovu poreza na imovinu od 15.600.000 dinara. To znači da radnici neće primiti plate. Opštinsko rukovodstvo će reagovati i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preduzeti sistemske mere da ovaj sportski centar počne da radi punim kapacitetom - izjavio je Nedeljković.

Prvi čovek Vračara je još veći šok doživeo na Avali gde je, kako je istakao, naleteo na tri uništena bazena, pa je upitao na šta je potrošeno 160 miliona dinara u poslednjih osam godina, koji su bili namenjene za obnovu ovog objekta.

- Sumnjamo da je deo finansija utrošen na ovo što sad vidite ovde. Uvrdili smo u dokumentaciji da je 160 miliona potrošeno, a moje pitanje je na šta je otišao taj novac, kada su znatno smanjeni smeštajni kapaciteti i kada bazeni nisu renovirani – rekao je Nedeljković.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.