POTRESNO! Lazićevi drugovi se skupili da DAJU KRV: Stigli i Darkov otac, devojka i Ana Sević (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNO! Lazićevi drugovi se skupili da DAJU KRV: Stigli i Darkov otac, devojka i Ana Sević (VIDEO)

Darko Lazić se i dalje nalazi u komi borba za njegov život se nastavlja i treći dan. Porodica, prijatelji, devojka i bivša supruga su sve vreme u bolnici, a samo Ana Sević je mogla da ga vidi.

U KBC "Zemun" stigli su Darkov tata Milan, devojka Marina i grupa Darkovih drugara.

Odmah posle njih došla je i Ana Sević.

Grupa Darkovih drugara stigla je kako bi dali krv za mladog pevača.

Podsetimo, Darko je u utorak rano ujutru doživeo tešku saobraćajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezgodu. Autom je uleteo u njivu i prevrnuo se na krov. Iz smrskanog automobila izvukli su ga vatrogasci, a još veće traume i povrede telo je pretrpelo jer nije vezao sigurnosni pojas. Darka su lekari uveli u veštačku komu, slomljena mu je butna kost, 9 rebara, hematom na glavi a tokom jčerašnjeg dana poslat je na dijalizu zbog popuštanja bubrega, a došlo je i do slabog rada pluća.

Darko je priključen na mašine koje dišu umesto njega, a doktori sve čine kako bi se njegov organizam što pre sam izborio sa ovim teškim povredama jer se trenutno ne mogu preduzimati nikakve velike intervencije.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.