POTRESNO! Braća, Ilija (21) i Stanislav (19) Kostsev, osuđeni na smrtnu kaznu - Čeka ih metak u potiljak (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNO! Braća, Ilija (21) i Stanislav (19) Kostsev, osuđeni na smrtnu kaznu - Čeka ih metak u potiljak (FOTO/VIDEO)

Belorusija je jedina zemlja u Evropi u kojoj nije ukinuta smrtna kazna.

Dvojica braće, starosti 19 i 21 godina, osuđeni su na smrt zbog brutalnog ubistva svoje bivše učiteljice u Belorusiji, jedinoj zemlji u Evropi u kojoj nije ukinuta smrtna kazna.

Stanislav Kostsev (19) i njegov brat Ilija (21), trebalo bi biti pogubljeni streljanjem u potiljak.

Poslednja nada dvojice ubica da će ostati živi jeste da ih pomiluje predsednik Aleksandar Lukašenko, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on ih je već javno okarakterisirao kao "šljam".

Braća su proglašena krivim za ubistvo 47-godišnje Natalije Kostritse, koju su izboli oko sto puta, a onda zapalili njenu kuću.

Odlučili su joj se osvetiti nakon što je kontaktirala socijalnu službu jer je smatrala da bi njihova sestra treba izgubiti starateljstvo nad svoje dvoje maloletne dece.

Na sudu su braća molila za milost.

- Ne znam šta je pošlo naopako. Možda je votka u pitanju. Ne umem da objasnim zašto sam je ubio. - izjavio je Ilija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MLADA BRAĆA OSUĐENA NA STRELJANJE ZBOG JEZIVOG ZLOČINA: Lukašenko im je jedina nada, a on ih je već nazvao ŠLJAMOM!

Izvor: Kurir, 14.Jan.2020

Beloruska braća od 19 i 21 godinu, Stanislav i Ilija Koscev, osuđeni su na smrt zbog brutalnog ubistva svoje bivše učiteljice. Belorusija je inače poslednja zemlja u Evropi u kojoj nije ukinuta smrtna kazna.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.