POTRESNI SNIMAK Dušicu odvode u bolnicu: Nije mogla da govori, a ni sama da hoda! Delovi džipa leteli po ulici

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNI SNIMAK Dušicu odvode u bolnicu: Nije mogla da govori, a ni sama da hoda! Delovi džipa leteli po ulici

Snažna eksplozija odjeknula je jutros oko 8.30 na području Autokomande

Voditeljka Dušica Jakovljević je nakon eksplozije džipa koja se jutros dogodila u ulici Ljutice Bogdana, bila van sebe, a policija i Hitna pomoć su odmah stigle na lice mesta.

Pročitajte i:

Dušici, koja je zajedno sa dečkom Jovicom Aleksićem proteklih meseci vozila pomenuti džip, nije mogla da govori, a ni sama da hoda, te ju je Hitna pomoć odmah prevezla u bolnicu, pišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojedini mediji.

Podsetimo, snažna eksplozija odjeknula je jutros oko 8.30 na području Autokomande, a odmah se pojavila informacija da je eksplodirao džip popularne srpske voditeljke.

Automobil je eksplodirao ispred zgrade u Ljutice Bogdana 2, a od siline eksplozije na toj i susednim zgradama popucala su stakla, dok su vozila u blizini oštećena. Delovi automobila su se razleteli po okolnim ulicama, a okupio se i veliki broj građana.

Džip je nakon eksplozije u potpunosti izgoreo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.