POTRESNI DETALJI EKSPLOZIJE U PARAĆINU! Reči komšija kidaju dušu: Vratila se s posla 15 minuta pre eksplozije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 14:45

POTRESNI DETALJI EKSPLOZIJE U PARAĆINU! Reči komšija kidaju dušu: "Vratila se s posla 15 minuta pre eksplozije"

Stanari zgrade još su u šoku

O devojci koja je preminula nakon stravične eksplozije plinske boce juče u njenom stanu, u zgradi u Paraćinu, komšije imaju samo reči hvale. Takav prasak i zvuk, kažu, rečima se ne može opisati, pa se i oni sami još oporavljaju od šoka.

Stanarka sa prvog sprata Ljiljana Rošković poznavala je i roditelje preminule devojke i kaže da je u pitanju divna porodica.

- Jadna naša komšinica je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila divna devojka, vrlo kulturna, sa svim komšijama je bila u fenomenalnim odnosima. Obožavala je životinje, hranila ih ispred zgrade - priča Ljiljana, pa otkriva detalje od tog kobnog dana.

- Ja sam 15 minuta pre eksplozije ušla u zgradu i tada sam srela i nju, našu komšinicu koja je stradala. Kratko smo se videle, pozdravile. Vraćala se sa posla. Petnaest minuta nakon što je ušla u stan dogodila se strašna eksplozija - priseća se Ljiljana.

Komšija koji živi u stanu ispod nesrećne devojke, dodaje da takav prasak u životu nije čuo.

- Verujte, ta jačina, taj zvuk se rečima ne mogu opisati - priča unezvereni mladić.

Od siline eksplozije mu je, dodaje, pao plafon na glavu. On dodaje i da je otac nastradale devojke dolazio četiri, pet dana pre eksplozije, da zameni praznu plinsku bocu.

U zgradi više ne može da se živi, pa su stanari smešteni u dva hotela.

(Srbija Danas/Telegraf/A. Nedeljković)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.