POTRESNA SCENA na sahrani Marije Ćurčić: Svi nose ŽUTE RUŽE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNA SCENA na sahrani Marije Ćurčić: Svi nose ŽUTE RUŽE (FOTO)

Iz još uvek neutvrđenih razloga oduzela sebi život

Na Zemunskom groblju danas će biti sahranjena tragično preminula manekenka i voditeljka Marija Ćurčić.

Potresnim scenama na sahrani, naročit pečat dao je i jedan detalj.

Naime, svi koji su došli da po poslednji put isprate Mariju, nose žute ruže sa crnom trakom ili neki detalj u ovoj boji.

Kako saznajemo, ovo je bila Marijina omiljena boja.

Podsetimo, Marija Ćurčić (25), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voditeljka, manekenka i jedna od najpoznatijih klaberki u Beogradu, izvršila je samoubistvo u nedelju, 11. novembra, oko 23 časa, u stanu koji je iznajmljivala u Beogradu.

Telo manekenke i fotomodela Marije Ćurčić (25), koja je izvršila samoubistvo u svom stanu na Savskom vencu u Beogradu, pronašli su njeni roditelji nakon što dva dana nisu uspevali da stupe u kontakt sa njom. Marija, koja je živela na poslednjem petom spratu u stanu-galeriji, iz još uvek neutvrđenih razloga oduzela je sebi život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjena srpska manekenka i voditeljka Marija Ćurčić

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2018

Nekoliko stotina ljudi došlo je na Zemunsko groblje kako bi se oprostili od Marije Ćurčić (25) koja je 11. novembra oko 23 časa uveče izvršila samoubistvo u stanu koji je iznajmljivala, u Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ispratili je UZ PESMU I ŽUTE RUŽE: Od Marije Ćurčić oprostili se brojni prijatelji i porodica!

Izvor: Story, 15.Nov.2018

Iz još uvek neutvrđenih razloga oduzela sebi život… Na Zemunskom groblju danas je sahranjena tragično preminula manekenka i voditeljka Marija Ćurčić. View this post on Instagram 🔶i just go with the flow, i follow the yellow brick road🔶 for @jaggerbrand ✨ ph by @dushanmilenkovich 📸...

Nastavak na Story...

BIVŠI DEČKO MARIJE ĆURČIĆ NASLUTIO TRAGEDIJU! Pre njenog samoubistva sreo našeg čuvenog pevača, a evo šta je od njega TRAŽIO! TUGA! (FOTO)

Izvor: Press, 15.Nov.2018

Tragično preminula manekenka i televizijsko lice Marija Ćurčić godinama je bila u turbulentnoj vezi sa Aleksandrom Raičevićem. Sa raskidom se, prema rečima bliskog prijatelja, teško nosila. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.