POTRESNA ISPOVEST PUTNIKA O TRAGIČNOJ NESREĆI NA AUTO-PUTU KOD NIKŠIĆA: Vozač nije mogao da uradi NIŠTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 18:23

POTRESNA ISPOVEST PUTNIKA O TRAGIČNOJ NESREĆI NA AUTO-PUTU KOD NIKŠIĆA: "Vozač nije mogao da uradi NIŠTA"

Autobusom nikšićkog prevoznika "Glušica" upravljao je Raco Tomović, koji je pokušao da izbegne najgore, ali nije uspeo.

Jelena Jovović (42) iz Danilovgrada i Marina Vuletić (46) iz Nikšića stradale su, a 26 je povređeno u sudaru minibusa prevoznika "Glušica" koji se iz Nikšića kretao ka Podgorici, i automobil marke Folskfagen bduvanskih registarskih oznaka (upravljala D.T.) koji je išao prema Nikšiću, nakon čeka je minubus sleteo u provaliju pored puta duboku tridesetak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << metara, dok se automobil u kojem su, kako se nezvanično saznaje bili majka i ćerka, od siline udara "zakucao" u stenu.

Utvrđeno je da je Folksfagen prešao na levu stranu kolovoza. I on je zadobio povrede, koje srećom, nisu opasne po život.

Među povređenim putnicima bio je Spasoje Tomić, koji je srećom prošao sa lakšim povredama.

- Vozač je dobro vozio, uz prilagođenu brzinu. Odjednom smo videli automobil koji je izleteo ispred nas gotovo iz suprotne trake. Vozač nije uspeo da ga izbegne i došlo je do tragedije. Imali smo sreću da se nismo prevrtali niz provaliju, nego smo samo proklizali. Nažalost, epilog je tragičan, izgubljena su dva života - rekao je Tomić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.