POTRESNA ISPOVEST NOINE CIMERKE Otkrila do sad nepoznate detalje iz njenog života: Devojke, vodite računa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 14:48

POTRESNA ISPOVEST NOINE CIMERKE Otkrila do sad nepoznate detalje iz njenog života: "Devojke, vodite računa!"

Ispred kapele na groblju u Kovilju okupila se porodica brutalno ubijene tiktokerke Noe Milivojev (18) kako bi je sahranili.

Noa Milivojev (18) sahranjena je danas (bez prisustva sveštenika) u Kovilju na groblju Šanac uz zvuke trube i pesmu "Tiho moje". Na večni počinak ispratili su je rodbina i prijatelji. U Kovilj je došla i njena cimerka Ana Marija Pavlović koja je u potresnoj ispovesti za Telegraf rekla po čemu će pamtiti Nou i otkrila detalje iz njenog života.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Noa je bila super, odan prijatelj... žalila mi se da je dečko maltretirao, tukao je i psihički se iživljavao. Nije pričala da joj je pretio, ali je terao je da drogira, a ona je imala hormonsku terapiju. Zadnji put sam je videla 17. juna, uvek mi se javljala 20 minuta pre nego što bi krenula od dečka kući, a tada se nije javila dva dana i zvala sam njenu majku, pa je prijavljen nestanak. Bila sam u šoku kada sam čula da je ubijena. Prvo sam čula da je obešena, pa da je isečena - priča Ana Marija.

Dodaje da su se osumnjičeni za ubistvo i Noa upoznali na aplikaciji.

- Njih dvoje su se upoznali na aplikaciji. On je bio ljubomoran strašno, ludeo je kada bi vdeo šta radi sa Kengurom na Tik-toku. Ja sam mislila da je Kengur okej, kada sam videla lajv, bila sam užasnuta. Posle lajva dečko je bio okej, al je onda jedan dan samo flipnuo. Ni Noa nije htela nikoga da upozna sa njim i ona je bila ljubomorna... Inače, čudno mi je da Noin brat blizanac nije na sahrani - rekla je ona.

Za kraj je poručila: "Devojke, vodite računa!".

Majka i baka su na sahrani jaukale: "Lepotice moja, ne možeš da odeš, sunce moje, princ naš, otvori mu vrata Bože, vodi me sa sobom...".

Majka Boba je odbila da ode sa groblja i onesvestila se.

Molitvu je pročitao prijatelj.

- Gospode Hristos pripadamo tebi. Pomenimo sina tvoga Đorđa. Ti si mi vladiko podario ovo čedo. Neka je blagoslov ime tvoje gospođe. Oprosti preminulom čedu tvojemu sve grehe učinjenom u znanju i neznanju. Ako preminulo čedo naše našom krivicom boraveći u ovom životu i telu svojem, ako je zavoleo, a nije mario za reči tvoje. Molim te oprosti mu čedu sva takva sagresenja. Oprosti mu sve grehe njegove i izbavi ga iz večnih muka. Tamo gde nema bolesti i tuge nego samo zivota. Jedino si ti gospode iznad svakog greha - pročitao je Noin prijatelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.