POTRESNA ISPOVEST KUME UBIJENOG SAŠE: Supruga mu je bila prosečna, on joj je SVE DAO, ovo niko ne zaslužuje...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 22:36

POTRESNA ISPOVEST KUME UBIJENOG SAŠE: "Supruga mu je bila prosečna, on joj je SVE DAO, ovo niko ne zaslužuje..."

Ona kaže da je Saša zračio dobrotom.

Žena iz Slavonskog Broda, koja tvrdi da je kuma Saše K. iz Doboja, koga su ubili supruga i njen ljubavnik, objavila je potresnu ispovest.

Otkrila je mnoge detalje o Saši koji su do sada bili nepoznati široj javnosti.

- Bio je veseljak, to je prvo što će svako reći o njemu, zračio je dobrotom. Voleo je da sa prijateljima međusobno pravi smicalice i bio je veliki radoholičar. Nisam čula, a niti doživila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nijednu negativnost vezanu za njega. Ćerka koja je pritvorena mu je bila miljenica, a onda je doživeo da ga izdaju upravo one do kojih je najviše držao. Ispravan i dobar otac kao što je Saša bio nije zaslužio da ga žena i ćerka drogiraju mesecima kako bi neometano mogle da glume barabe po gradu i troše njegov novac na sramotan način dok on omamljen spava kući - navodi kuma ubijenog u objavi na Fejsbuku.

Navela je da Saša slepo verovao svojoj supruzi koja je glavna osumnjičena za njegovo brutalno ubistvo.

- Bila je devojka koja je živela u baraci bez struje i pitke vode. Saša je bio dobrostojeći lik. Doveo ju je u vilu, dao joj automobile, neograničen novac, materijalno sve što nije mogla ni da sanja, putovanja, ljubav, stvorili su porodicu, a najvažnije - dao joj je svoje poverenje. Ona je bila i više nego prosečna, dosta detinjasta i ponašala se nezrelo. Uvek sam komentarisala da će je ćerka prerasti u svim segmentima. Ali je bio srećan s njom i mi smo je prihvatili takvu. Bar se činio srećan… - navodi se u objavi.

Zbog ovog monstruoznog zločina Sašina ćerka je u jednom danu ostala bez cele svoje porodice.

- Nijedno dete ne bi trebalo da bude isčupano iz svog doma, od svojih roditelja i sestre, svojih igračaka, haljina i pasa, a Sašina to jeste. I nije jedina, ima ih… Za dan je ostala bez cele svoje porodice - navodi kuma u emotivnoj objavi.

Saša K. je ubijen 29. januara u prepodnevnim satima u Doboju. Telo sa ubodnim ranama pronađeno je u šumi gde je doveden nakon što je omamljen većom dozom tableta u sopstvenoj kući, a potom ubačen u automobil vezanih nogu i ruku i glave oblepljene selotejp trakom.

Prvo su uhapšeni njegova supruga (32) i njen ljubavnik (19), a zatim je usledilo šokantno hapšenje maloletne kćerke (14). Potom je otkriveno i da je sestra prvoosumnjičene imala svoju ulogu u teškom ubistvu.

Maloletna ćerka ubijenog uzimala je lekove od svoje tetke koje je kobne večeri usitnila i pomešala sa limunadom koju je dala ocu. Okružni sud u Doboju dodaje da je namera bila da se žrtva omami i uspava.

Nakon što su tablete počele da deluju i nakon što je Saša K. zaspao, ćerka je ostavila otključana ulazna vrata od kuće i obavestila svoju majku i njenog ljubavnika. Potom su joj rekli da u ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata da bi oni ušli u sobu gde je spavao Saša K.

Najkrvaviji deo posla obavili su supruga žrtve i njen ljubavnik.

- Vezali su Sašu. K. tako što su mu oblepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom. Zadali su mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom izneli iz kuće i automobilom, karavan, odvezli u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica - navodi tužilaštvo.

(Srbija Danas/Srpskainfo)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.