POTRESNA ISPOVEST BAKE I MAJKE UBIJENOG TINEJDŽERA! Situacija u Francuskoj izmakla kontroli, a one šalju ozbiljnu OPOMENU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 17:49

POTRESNA ISPOVEST BAKE I MAJKE UBIJENOG TINEJDŽERA! Situacija u Francuskoj izmakla kontroli, a one šalju ozbiljnu OPOMENU!

Nasilni neredi pretvorili francuske gradove u bojna polja

Posle stravičnih događaja koji su zahvatili Francusku uzduž i popreko, zbog tragične smrti tinejdžera arapskog porekla Nahela M., oglasile su se i njegove baka i mama.

Baka dečaka je ukazala na to da nasilje koje se trenutno dešava na ulicama francuskih gradova je posledica toga što počinioci istog koriste smrt njenog unuka kao izgovor za pokretanje nasilja i paljenje gradova.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je apelovala na izgrednike da ne spaljuju i ne uništavaju autobuse, škole i druga javna mesta, rekavši i da umorna od svega. Kako je rekla, posle smrti njenog unuka, za njenu ćerku više nema života.

Potom se oglasila i Nahelova majka Munija koja je rekla da je ljuta na policajca koji joj je ubio sina, ali da za to nije kriva čitava francuska policija, već policajac koji je u dečaku arapskog izgleda video neprijatelja pa ga je ubio.

Kako kaže, policija ne može tek tako da ubija decu. Podsetimo, širom Francuske još uvek traju veliki neredi koji su izbili posle brutalnog ubistva dečaka koji je odbio da zaustavi svoj automobil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.