POTRESNA BESEDA VLADIKE ILARIONA NA SAHRANI DEVOJČICE: Ona je dala svoj život da bi spasila živote drugara

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 14:33

POTRESNA BESEDA VLADIKE ILARIONA NA SAHRANI DEVOJČICE: "Ona je dala svoj život da bi spasila živote drugara"

Nije slučajno što najbolji padnu da bismo mi mogli da nastavimo da živimo zbog njihove žrtve, rekao epsikop Ilarion na sahrani E. K.

- Junački i nije slučajno što najbolji padnu da bismo mi mogli da nastavimo da živimo zbog njihove žrtve. Tako je i Isus stradao, tako je sveti Đorđe stradao, tako su stradala deca u Jasenovcu - rekao je epsikop Ilarion na sahrani E.K. i dodao:

- Rekli su mi sada da je ona stala ispred ovog nesrećnog dečaka za koga treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se molimo i za njega i za njegovu nesrećnu dušu i isprečila se i spasila nekoliko života. Isto kao i ovaj nesrećni Dragan za koga kažu, koga god sam do sad pitao, da je bio najbolji čovek u toj školi. Po nekom nama čudnom promislu Gospod uzima sebi.

Sve o sahranama tragično nastradalih u Beogradu i Mladenovcu čitajte u našem BLOGU.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.