POTRESAN STATUS OCA BARBARE VITEZ 90 DANA NAKON NESTANKA: Nema većeg bola od ovog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESAN STATUS OCA BARBARE VITEZ 90 DANA NAKON NESTANKA: Nema većeg bola od ovog!

Pretužno

Navršilo se 90 dana od kako je nestala devojčica Barbara Vitez. Njen otac je napisao potresni stus u kom moli Boga da mu ćerku vrati živu i zdravu.

- 90 dana bez moje jedine ćerke . 90 dana kako su je ''prijatelji '' pozvali na rodjendan i zbog njih je nestala! 90 dana kako ništa ne znamo o njoj. 90 dana se skrivamo u kući kada plačemo da ne bismo još više jedno drugome otežavali tugu. 90 dana se molimo samo da se vrati živa i zdrava . Nikada nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tražili ništa od Dragog Boga , sve smo prihvatili nek bude kako bude . Al ovo nećemo i ne možemo prihvatiti.

Bože , samo Nju nam vrati , ništa nam drugo ne treba, Barbika je naš život! Vrati nam se , volimo te više od svega. Nema većeg bola , od bola da ne znamo ništa o svom detetu.

Podsetimo, prema zvaničnoj informaciji policije i nadležnog Tužilaštva u Subotici, devojčica je tog 25. novembra, u bizarnoj noćnoj igri na mostu, pala u Tisu i utopila se.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.