POTREBNO VAM JE SAMO 90 SEKUNDI: Evo kako da posle tuširanja dobijete energiju za celi dan!

Izvor: Kurir, 17.Jan.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTREBNO VAM JE SAMO 90 SEKUNDI: Evo kako da posle tuširanja dobijete energiju za celi dan!

Iako u proseku tokom života na tuširanje potrošimo 4.000 sati, postoje stvari koje ne znamo o tuširanju. Ovakvim tuširanjem treba da započnemo dan.

Iako veliki broj nas smatra da nas tuširanje budi, dešava se suprotno. Kad nakon tuširanja toplom vodom pređete u hladniju prostoriju, dolazi do pada telesne temperature, i velike potrebe za snom.

Umesto da budete orni, nakon tuširanja postajete pospani. Zato je važno da uradite sledeće, kad završite tuširanje, 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sekundi provedite pod mlazom hladne vode, sačekajte 30 sekundi, pa isto i za isto vreme uradite toplom vodom.

Možda ćete pomisliti zbog čega da se izlažem ovakvoj "hidroterapiji", odgovor je zbog toga što deluje. Oprez se preporučuje osobama sa kardivaskularnim i drugim problemima , kojima ovakve varijacije ne prijaju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.