POTREBNO NAM JE JEDINSTVO, VAŽNO JE ZA SRBIJU, NE ZA MENE Vučić objasnio zašto podržava listu Srbija ne sme da stane

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 22:58

"POTREBNO NAM JE JEDINSTVO, VAŽNO JE ZA SRBIJU, NE ZA MENE" Vučić objasnio zašto podržava listu "Srbija ne sme da stane"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori večeras u emisiji Hit tvit na televiziji Pink

Predsednik je objasnio svoju angažovanost u kampanji, na listi "Srbija ne sme da stane".

- Svakodnevno govore da sam najgori na svetu, da sam ubica, kriminalac, narko-diler, negativno rođen, ma šta god poželite. A onda im glavna priča bude, zašto Vučić učestvuje u kampanji protiv nas? A šta očekujete od mene? A šta vi govorite time kada takve stvari izgovarate? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da li da ipak nisam toliko loš, jer se onda ne biste toliko plašili - pitao je on.

Kaže da u kampanji učestvuje i ulaže mnogo energije, a svim srcem je uz listu "Srbija ne sme da stane" zbog toga što kaže da je to važno za građane.

- Učestvujem jer je izuzetno važno za Srbiju, ne za mene, moj mandat traje još 4 godine. Svim srcem sam uz listu "Srbija ne sme da stane" - rekao je Vučić.

- Ako ćete da imate svađe svakoga dana i koncetrišete se na to, tada nema rezultata - tada vam je rezultat samoproglašeno Kosovo, otcepljena Crna Gora... To vam je rezultat tih svađa. Nama je potrebno jedinstvo, rukovodstvo - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŽELIM DA MOJE IME BUDE U ISTORIJSKIM UDŽBENICIMA" Vučić objasnio SUŠTINU, otkrio po čemu se njegov mandat razlikuje od drugih

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023

Predsednik uživo na RTV "Pink" govori o svim aktuelnim temama...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori večeras u emisiji Hit tvit na televiziji Pink. Predsednik je, između ostalog, govorio i o predstojećim izborima i onome što vidi kao cilj politike...Ističe da misli da izbori nisu igra, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

VUČIĆ DOBIO SNAŽNU PODRŠKU AKADEMIKA SANU: Lista SNS prikupila veliki broj glasova! Predsednik pročitao imena

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u Hit tvitu govori o gorućim temama..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pročitao je u emisiji Hit Tvit na TV Pink imena uglednih građana koji su podržali listu SNS za predstojeće izbore. Kaže da je listu čiji je nosilac podržalo 10 akademika SANU...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.