POTRAGA ZA KATARINOM U ČIKAGU JOŠ UVEK TRAJE: Devojčica (15) misteriozno nestala, a onda je OSVANULA bizarna izjava navodne tetke

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 16:49

POTRAGA ZA KATARINOM U ČIKAGU JOŠ UVEK TRAJE: Devojčica (15) misteriozno nestala, a onda je OSVANULA bizarna izjava navodne tetke

Policija i porodica mole za bilo kakav trag

Dok porodica i prijatelji već 20 dana tragaju za devojčicom Katarinom Stambolić (15) kojoj se svaki trag izgubio u Čikagu, žena koja se predstavila kao njena tetka, na društvenim mrežama tvrdi da je Katarina pronađena i da je u kontaktu sa roditeljima.

Naime, Katarina je 15-godišnja devojčica koja je 10. jula nestala,poslednji put je viđena u Ouk Lounu u Čikagu. Ima braon-zelene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oči i smeđu kosu, visoka je oko 158 cm i teška oko 45 kilograma.

Ono što je posebno zabrinulo porodicu jeste to što Katarina nikada ranije nije odlazila od kuće a da se javi porodici, a ništa što se dogodilo u danima koji su prethodili njenom nestanku nije ukazivalo da će do ovoga doći.

Informacija o njenom nestanku najpre je objavljena na Instagram stranici Missingkids (nestala deca), a zvaničnici u Čikagu su pokrenuli i zvaničnu istragu njenog nestanka. Pretražen je deo grada u kom je živela, a zatražili su i od građana da svako ko ima bilo kakvu informaciju o njoj, prosledi je policiji.

Napomenuli su i da bi i najmanji detalj mogao pomoći u njenom pronalasku, a dodali su i da ovaj slučaj shvataju vrlo ozbiljno i da neće prekinuti potragu dok je ne nađu.

Međutim, u međuvremenu se na društevnim mrežama pojavio i komentar žene koja tvrdi da je Katarinina tetka i da je ona pronađena.

- Ja sam tetka Katarine Stambolić. Molim vas da prestanete da je tražite. Ona je živa i zdrava. Svaki dan je u bliskom kontaktu sa oba roditelja. Molim vas, iskoristite svoje resurse da stvarno pomognete nestaloj deci kojoj je potrebna pomoć. Ona nije nestala. Roditelji bi trebalo da se stide što koriste resurse koji bi mogli da budu korišćeni da pomognu u pronalaženju dece kojoj zaista treba pomoć - napisala je Darinka.

Ipak, zvaničnih vesti o njenom pronalasku još uvek nema, policija i sve nadležne službe i dalje tragaju za njom, a poslednje informacije su upravo da je viđena u Ouk Lounu u Čikagu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.