POTRAGA ZA JETIJEM: Opljačkao banku u Štajerskoj!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRAGA ZA JETIJEM: Opljačkao banku u Štajerskoj!

Uz pretnju oružjem naredio je službenicima da novac stave u kesu, da bi nakon pljačke odmah nestao sa lica mesta

HENGSTBERG - Policija u Austriji traga za neobičnim pljačkašem koji je juče oko 12 časova opljačkao banku u mestu Hengstberg, u pokrajini Štajerska.

Pljačkaš je uz pretnju oružjem naredio službenicima da novac stave u kesu, da bi nakon pljačke odmah nestao sa lica mesta. Policija nije saopštila koliku je sumu uspeo da odnese.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Ovaj lopov ili "Jeti“, kako su ga zbog izgleda nazvali policijski istražitelji, tokom pljačke svoje lice je maskirao lažnom bradom i sunčanim naočarima, dok je na glavi nosio krznenu šubaru.

Prema opisu zaposlenih koji su se tokom pljačke nalazili u banci, lopov je najverovatnije Austrijanac, star oko 50 godina, a tokom pljačke na sebi je nosio dugi crni mantil.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.