POTRAGA ZA GOJKOM MARKOVIĆEM (62) IZ UMČARA: Krenuo u firmu po odštetu, pa nestao bez traga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRAGA ZA GOJKOM MARKOVIĆEM (62) IZ UMČARA: Krenuo u firmu po odštetu, pa nestao bez traga!

Kako se saznaje od porodice, Marković je invalid i slabijeg je zdravstvenog stanja, a kad je nestao, krenuo je u Beograd.

Gojko Marković (62) iz Umčara nestao je prošlog ponedeljka, 10. februara, a poslednji put je viđen kako izlazi iz Lastinog autobusa na stanici Alaska koliba, između Brestovika i Grocke.

- Majka ga je ispratila na autobus iz Umčara. Trebalo je da joj se javi kad stigne u Beograd, jer je krenuo do bivše firme. Međutim, otada od njega nema ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << traga ni glasa. Plašimo se najgoreg - kaže preplašena sestra, koja živi u Užicu.

Ona dodaje da su se meštani i prijatelji organizovali da nađu Gojka, ali i da je njegov nestanak prijavljen policiji.

- Gojko je u ponedeljak nosio tamno odelo, koristio je štap svetložućkaste boje, imao je i tamni ranac. Imao je povredu na radu jer mu je mašina uhvatila desnu šaku, koja mu ni dan-danas nije funkcionalna. Krenuo je do firme jer je trebalo da naplati odštetu - objašnjava sestra.

Porodica moli građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o Gojku, obaveste porodicu, na broj telefona 069 560 1066, ili policiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.