POTRAGA ZA BAKOM MARINOM JOŠ UVEK TRAJE: Ronioci pretražuju reku, sumnja se da je poslednja imala KONTAKT sa detetom PRE OTMICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 14:26

POTRAGA ZA BAKOM MARINOM JOŠ UVEK TRAJE: Ronioci pretražuju reku, sumnja se da je poslednja imala KONTAKT sa detetom PRE OTMICE

Pretpostavlja se da Marinu neće naći živu.
Nemačka policija i dalje traga za Marinom Stetsenko (51), bakom beba Mije koja je bila oteta, a sve je više dokaza da je i ona žrtva brutalnog zločina kao i njena ćerka Margarita.
Podsetimo, mlada Ukrajinka Margarita R. (27) ubijena je pre više od nedelju dana u Nemačkoj, a od tada traje i intenzivna potraga za njenom majkom Marinom.
Specijalna komisija "Rampe" ponovo je u ponedeljak sa roniocima tragala za 51-godišnjakinjom.
Prema informacijama Bilda, istražitelji pretpostavljaju da Marina više nije živa.
Sumnja se da su Nemac Marko O. i njegova žena Ina O. poreklom iz Rusije, koji se nalaze...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.