POTPUNI KOLAPS U BEOGRADU: Na više lokacija u srpskoj prestonici saobraćaj skroz stao, sve je paralisano!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 18:19

POTPUNI KOLAPS U BEOGRADU: Na više lokacija u srpskoj prestonici saobraćaj skroz stao, sve je paralisano!

Vozila se jedva kreću

Od kada se završila sezona godišnjih odmora i počela školska godina, saobraćaj u Beogradu se odvija prilično otežano. Očekivano, najgore je u jutarnjim i poslepodnevnim časovima.

Na beogradskim ulicama trenutno su ogromne gužve, a najveći kolaps je u Nemanjinoj ulici zbog protesta ekoloških aktivista. Saobraćaj se takođe otežano odvija na Slaviji, a na Gazeli vozila mile i kolona je kilometarska. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Za razliku od ovih deonica Brankov most je prilično prohodan, ali samo u smeru ka Novom Beogradu. Saobraćaj je takođe zakrčen kod Ušća na Novom Beogradu. Kada je reč o drugim mostovima, na Pančevačkom mostu, u smeru ka gradu je velika gužva.

Na društvenim mrežama ljudi se žale kako zbog ogormnih gužvi duži vremenski period čekaju gradski prevoz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.