POTPALJIVAČ NETRPELJIVOSTI I RASKOLA! Amerikanac istakao šta je kabadahija Kurti napravio na Kosmetu: BLIŽI SMO RATU NEGO DOGOVORU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 20:50

POTPALJIVAČ NETRPELJIVOSTI I RASKOLA! Amerikanac istakao šta je kabadahija Kurti napravio na Kosmetu: "BLIŽI SMO RATU NEGO DOGOVORU"

Situacija je za narod na Kosmetu dovedena do ivice izdržljivosti.

Bivši specijalni izaslanik nekadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa za dijalog tzv. Kosova i Srbije Ričard Grenel, komentarišući autorski tekst novinara Berata Bužala, ocenio da je to najbolji sažetak onog što se poslednjih godina dešava na Kosmetu.

Grenel je na svom "X" profile podelio objavu Berata Bužala u kojoj je naveo da su Kosovo i Srbija pre četiri godine bili veoma blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpisivanju istorijskog dokumenta, a da su danas bliži ratu nego dogovoru.

This is a must read.

It’s the best summary of what happened to Kosovo over the last few years.

RT and share! https://t.co/ZpIcK5v7vu

— Richard Grenell (@RichardGrenell) February 16, 2024

Bužala je ovo objavio kao deo iz autorskog teksta za Nacional gde je analizirao političke odnose SAD i tzv. Kosova.

- Ovo se mora pročitati. To je najbolji sažetak onoga što se dešava Kosovu poslednjih nekoliko godina - naveo je Grenel.

Srbija Danas/Kosovo-online

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.