POTOP U ZAGREBU: Jaka kiša poplavila bolnice, i Ekonomski fakultet (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTOP U ZAGREBU: Jaka kiša poplavila bolnice, i Ekonomski fakultet (VIDEO)

Vatrogasci ispumpavaju vodu

Zbog jakog nevremena praćenog kišom i gradom koje je danas pogodilo Zagreb, pod vodom se našao hol Ekonomskog fakulteta.

Pročitajte i:

Voda se doslovce slivala niz zidove. Na teren su izašli vatrogasci koji će ispumpati vodu.

Voda je prodrla i u delove bolnica Jordanovac i KBC Zagreb (Rebro).

Problema ima u saobraćaju na području Dubrave zbog šahtova koji ne mogu da prime tolike količine vode. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U tržnom centru Supernova u Dubravi pukla je cev pa se deo garaže našao pod vodom.

Zbog olujne kiše koja je juče uveča zahvatila Zagreb, posebno zapadni deo grada, vatrogasci su imali više intervencija na uklanjanju srušenih stabala i ispumpavanju vode.

U parku Psihijatrijske bolnice Vrapče u oluji je oštećen drvored, a pri padu je uništena ograda kod autobuskog stajališta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.