Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 09:22

JEZIV POTEZ MONSTRUMA IZ NOVOG SADA NAKON UBISTVA BUŠILICOM: Ubio joj majku, a onda je pozvao telefonom i izustio sablasne reči!

Ubica prevezen u Urgentni centar.

Novosađanin (55) izvršio je juče u popodnevnim časovima jezivo ubistvo, kada je u porodičnoj kući bušilicom presudio svojoj ženi (52), a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta.

Da čitav zločin bude još morbidniji, nakon što je iskasapio svoju suprugu, na putu ka mostu on je pozvao stariju ćerku.

- Ubio sam je - rekao joj je.

 Inače, ubica se nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zločina dovezao svojim i zaustavio nasred mosta, međutim, iako je bio odlučan u nameri da presudi svojoj ženi, očigledno nije želeo da izvrši samoubistvo. On je okovan lancima i betonskim blokom sačekao pripadnike MUP i tek onda, nakon sat vremena skočio u vodu, posle čega je živ izvučen.

Ove navode potvrdila je i ćerka koja je nakon tragedije jecajući izjavila:

- Bolesnik, nije ni hteo da se ubije - rekla je ćerka ubijene žene.

Komšije kažu da je reč o situiranim ljudima, koji su se bavili proizvodnjom pecaroških mamaca, što se može primetiti i po kući koja je poprilično luksuzna.

- Ranije su imali tezgu na pijaci, u poslednje dve godine rade od kuće - priča komšija porodice.

- On mi se javio sa "Gde si, komšo", stvarno ništa nije ukazivalo da bi se ovako nešto moglo desiti. Da mi je neko rekao da on može tako nešto da uradi rekao bih nema šanse, on nije takav - priča on.

Izvor : Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MISTERIOZAN SLUČAJ RODITELJA UBICA IZ NOVOG SADA: Stručnjaci otkrili da se ni u jednom kultu ne propagira SAMOUBISTVO, nisu sekte jedino ZLO, postoji nešto mnogo GORE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024

Većina teologa još uvek ne može da razazna pravi motiv za ubistvo i samoubistvo bračnog para iz Novog Sada..Samoubistvo dvoje mladih ljudi i ubistvo njihovo dvoje dece u Novom Sadu i dalje ledi krv u žilama, a slučaj izaziva brojne kontroverze, kao i zahteve za daljim istraživanjem i reakcijom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.