Izvor: Piplmetar.rs, 03.Apr.2023, 07:30

POTEZ Kristine Spalević izazvao BURU na mrežama! Mali NASLEDNIK ima samo par meseci a već je ovo URADILA?

Jelena Lukić
|

nedelja 02. april 2023. 23:15h


Poznati rijaliti par, Kristijan Golubović i Kristina Spalević krajem protekle godine dobili su sina Konstantina, a prvi put su se sa njima pred kamerama pojavili u emisiji “Amidži šou“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Kristina Spalević • screenshot


Otkad je postala majka, Kristina često na društvenim mrežama objavljuje fotografije i video-snimke sa malim Konstantinom.
Sada je Kristina nasmejala sve objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je podelila fotografiju sa malenim Konstantinom uz poruku:
Sin za ženidbu, prijave za mlade u direkt – napisala je Kristina u opisu fotografije sa naslednikom na Instagramu, a svi su jednoglasni u tome da Konstantin neodoljivo likom podseća na oca Kristijana.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs


Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.