POTERA U L.A: Bivši policajac ubio dvojicu kolega, beži i puca!

Izvor: Kurir, 13.Feb.2013, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTERA U L.A: Bivši policajac ubio dvojicu kolega, beži i puca!

Kristofer Dorner ubio dvojicu kolega, a ranio još dvojicu tokom bega. Trenutno beži u pik-apu 80 milja od Los Ađnelesa

LOS ANĐELES - Kompletna policija Los Anđelesa je na nogama i učestvuje u poteri za bivšim oficirom policije Los Anđelesa (LAPD) i osumnjičenim za ubistvo Kristoferom Dornerom! Pri pokušaju hapšenja on je upucao dva policajca i trenutno se nalazi na 80 milja od Los Anđelesa!Sumnja se da se osumnjičeni nalazi u pik-apu, za kojim tragaju organi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << reda.

Dorner je bivši policajac i rezervista mornarice SAD. On se sumnjiči da je ubio tri osobe u južnoj Kaliforniji. Dorner je dobio otkaz u policiji, nakon čega je odlučio da se osveti. Ubio je dvojicu kolega i još jednu osobu, posle čega je krenula potera za njim. Prema preliminarnim izveštajima, Dorner beži kroz šumu Big Ber. NBC je preneo da je Dorner uzeo dvoje taoca.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.