POTEGAO NOŽ I POČEO DA VIČE ALAHU AKBAR Jezivi detalji drame u Kanu: Uhapšen naoružani napadač blizu sinagoge

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 01:10

POTEGAO NOŽ I POČEO DA VIČE "ALAHU AKBAR" Jezivi detalji drame u Kanu: Uhapšen naoružani napadač blizu sinagoge

Ministar unutrašnjih poslova saopštio je da je večeras uhapšen naoružani muškarac u Kanu

Večeras je u Kanu policija uhapsila muškarca, koji je nožem pokušao da povredi drugu osobu.

Vest o hapšenju saopštio je ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanin na platformi X, a lokalni mediji su potom izneli detalje nemilog događaja.

Kako navode, incident se dogodio oko 19.30 na 300 metara od sinagoge u Kanu.

Prema navodima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarac se molio na ulici, kada mu je jedan prolaznik prišao i rekao mu da to nije mesto na kojem treba da se moli nakon čega je muškarac navodno potegao nož i počeo da viče "Alahu akbar", preteći prolazniku.

Čovek je uspeo da pobegne od naoružanog muškarca, a na lice mesta je ubrzo stigla i policija.

Prema rečima očevidaca, policajci koji su obezbeđivali sinagogu odmah su uveli nekoliko ljudi unutra kako bi ih zaštitili, a specijalne jedinice uspele su da lociraju naoružanog muškarca koji je pretio i on je preveden nekih 15 minuta nakon incidenta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.