POSTUPAK KREĆE KAO IZNOVA Poznati advokat izneo PROGNOZE o suđenju Zoranu Marjanoviću, evo šta će biti sa DOKAZIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 14:38

"POSTUPAK KREĆE KAO IZNOVA" Poznati advokat izneo PROGNOZE o suđenju Zoranu Marjanoviću, evo šta će biti sa DOKAZIMA

Moguća i nova veštačenja

Pred Višim sudom u Beogradu danas će se održati pripremno ročište za ubistvo pevačice Jelene Marjanović. Po drugi put Zoran Marjanović, kao glavni osumnjičeni izlazi pred sudiju, s obzirom da je presuda kojom je osuđen na 40 godina, odlukom Apelacionog suda u Beogradu, ukinuta.

Advokat Rade Knežević predočio je šta će sud morati da dokaže da bi ovaj slučaj konačno bio rešen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Postupak kreće kao iznova, mada u praksi uglavnom ne bude tako u ovakvim situacijama. Ipak je presuda ukinuta, vraćena je prvostepenom sudu na odlučivanje. Neki izvedeni dokazi, posebno koji nisu sporni, neće se na taj način izvoditi, nego će se pročitati spisak predmeta, veštačenja i ostalo, tako da svi očekujemo da će biti znatno brži, nego prethodni, višegodišnji postupak.

Advokat dalje navodi:

Međutim, dokazi koji su bili sporni, sada je prilika da se izvedu ti procesi. Sada će biti moguća neka nova veštačenja da bi se neki dokazi potvrdili, odnosno negirali. Takođe, u obzir će se uzeti njihova ocena, koja je cenjena više ili manje, to je sada sve na sudu. Svakako, očekujem da će se ovaj postupak dosta brže završiti od prethodnog, višegodišnjeg.

(Srbija Danas/Kurir/Autor: Luka Petković Majer/Prenela:D.G.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.