POSTOJI JEDNA GLUPLJA STVAR OD VOŽNJE NA KROVU METROA: To je svakako imati SE*S u tom procesu, skidati pantalone, a tek ako vas neko SNIMI, pa vi ste ga ugasili (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 11:29

POSTOJI JEDNA GLUPLJA STVAR OD VOŽNJE NA KROVU METROA: To je svakako imati SE*S u tom procesu, skidati pantalone, a tek ako vas neko SNIMI, pa vi ste ga ugasili (FOTO)

Apsolutni HIT na društvenim mrežama

Dvojica mlađih muškaraca uhvaćena su tokom seksualnog odnosa na krovu voza u pokretu!

Na nesvakidašnjim fotografijama, koje su navodno nastale prošlog petka u Nujorku, vide se dvojica muškaraca sa spuštenim pantalonama na krovu metroa koji prolazi preko nadvožnjaka na auto-putu Van Vik.

Fotografije je na svom profilu na društvenoj mreži X objavio Džonatan Eli.

1:20 pm Friday, February 9th on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << the #7 line men appear to be having sex on top of a NYC MTA train. What is the MTA doing about this?😡🤔@MTA @mtaoig @NYCTSubway @NYCTBus @THECITYNY @NYshitty @nypost @NYDailyNews @fox5ny @ABC7NY @CBSNews @nytimes pic.twitter.com/jjP16czISI

— Jonathan Eli (@EJonatha4766004) February 10, 2024

- Šta MTA radi u vezi sa ovim - upitao je Eli.

Na fotografijama se takođe može videti i treći muškarac koji gleda dok ostala dvojica imaju seks na javnom mestu. Identiteti izgrednika trenutno nisu poznati.

- Jedina stvar koja je gluplja od vožnje na vrhu metroa je spuštanje pantalona u tom procesu. Ti bezobzirni klovnovi ne razmišljaju o haosu sa kojim će MTA morati da se nosi kad njihov glupi štos krene po zlu - rekao je direktor komunikacija MTA Tim Minton za NY Post.

Korisnici društvenih mreža šokirani su scenom seksa u podzemnoj železnici.

- Slika vredi hiljadu reči - napisao je jedan korisnik.

- Ne znam ni šta da kažem - nadovezao se drugi.

Tajlandska policija, podsetimo, traga za parom turista koji je snimljen tokom eksplicitnog odnosa na jednoj lokalnoj plaži u Pataji! Mladi par se prepustio strastima u ranim jutarnjim satima u Džomtijanu ne obazirući se na činjenicu da se oko njih nalazi veliki broj posetilaca plaže.

Srbija Danas/Daly mail

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.