POSREĆILO MU SE

Izvor: Kurir, 16.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSREĆILO MU SE

Marko Nikolić promovisao svoj album prvenac u izdanju "Siti rekordsa"

Pevač Marko Nikolić, inače rođeni brat pevačice Maje Nikolić, u sredu je u restoranu "Roudstar" promovisao svoj prvi album "Probudi me", u izdanju "Siti rekordsa".

Ako se po jutru dan poznaje i ako je suditi po promociji i odzivu kolega, onda će ovaj album biti pun pogodak.  Kao autori su se pored Marka, koji je sam napisao nekoliko pesama, našli i Marina Tucaković, Vladimir Grajić, Sale >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mare i drugi poznati hitmejkeri. Promociji su pored mnogobrojnih novinara prisustvovale i kolege, a između ostalih, Marku su podršku pružili i Dejan Matić (sa kojim je snimio duet), Koktel bend, Maja Nikolić, Ćira, Kralj, Danijel Đurić i drugi. Nakon što su Dejan i Marko otpevali duetsku pesmu, bratu se pridružila Maja Nikolić i zajedno sa njim otpevala "Jorgovane".

Na promociji je popijena reka šampanjca, a završnicu je ulepšala džinovska torta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.