POSNO! Boranija sa tofu sirom na kineski način

Izvor: Telegraf.rs, 01.Dec.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSNO! Boranija sa tofu sirom na kineski način

Potrebno je:

- 400 g zelene boranije

- 3 kašičice maslinovog ulja

- 200 g seckane šargarepe

- 1/2 kesice zaledjenog kukuruza šećerca

- 2 mlada luka, narezana na štapiće

- 150 g crvene paprike, narezane na štapiće

- 2 kašičice sojinog sosa

- 1 čen belog luka

- 200 g tofua

- 2 kašičice belog vina

- 2 kašike susamovog ulja

- skuvani pirinač za posluženje
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Boraniju kuvati u posoljenoj vodi 15-20 minuta Na maslinovom ulju ispeći luk, šargarepu i papriku. Povrće izvaditi - pa na zagrejanom ulju peći tofu, dodati iscedjen luk, vino, soja sos, susamovo ulje i na kraju pomešati ispečeno povrće, boraniju i isceđen kukuruz. Uz jelo poslužiti kuvani pirinač.

Foto-ilustracija: pixabay.com

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.