POSLUŠNO SE SLUŠA GAZDA: Đilas izdaje naređenja, a novinari koji su psovali majku Vučiću sve upijaju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 19:30

POSLUŠNO SE SLUŠA GAZDA: Đilas izdaje naređenja, a "novinari" koji su psovali majku Vučiću sve upijaju (VIDEO)

Skandalozno!

Đilasovci i lažni ekolozi su danas nasilno okupirali prestonicu i onemogućili građanima da u miru provedu subotnje popodne.

Među njima se naravno našao i njihov kolovođa - Dragan Đilas, koji se sve vreme davao instrukcije pojedincima šta da rade i kako da blokiraju grad.

Jedan od njegovih najvećih obožavalaca i desne ruke na današnjoj blokadi bili su i "novinari" Marko Vidojković i Nenad Kulačin, koji je od reči do reči slušaju naređenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoga gazde.

Sledeći put kad budete slušali kako Marko Vidojković psuje majku predsedniku Vučiću, na najvulgarniji način vređa njega lično i njegovu decu, setite se ovog videa da znate ko stoji iza tih uvreda! pic.twitter.com/DVFR5aIEbz

— Detektor laži (@LaziDetektor) December 4, 2021

Ponašanje vredno gađenja i prezira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.