POSLEDNJI TRAGOVI U ISTRAZI UBISTVA IVONE JOVANOVIĆ LEDE KRV U ŽILAMA! Ona nije bila meta, upucana slučajno?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJI TRAGOVI U ISTRAZI UBISTVA IVONE JOVANOVIĆ LEDE KRV U ŽILAMA! Ona nije bila meta, upucana slučajno?!

Još nije pronađeno oružje kojim je ubijena 

Ključna analiza ćebeta pronađenog kod bivšeg partnera žrtve.

Poslednji tragovi u istrazi ubistva Ivone Jovanović (27) pokazuju da je devojka verovatno pogođena - slučajno! Australijska policija još nije pronašla oružje kojim je ubijena, ali veruju da je reč o neregistrovanom pištolju. Njen bivši dečko Hristos P. je ispitan, ali on nije osumnjičen u ovom slučaju.

Devojka je pronađena ranjena u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelju uveče u kući u Gold Koustu (gradu u Kvinslendu u Australiji). Ona je navodno bila u društvu više osoba, koje su pobegle nakon što je upucana. U toku noći podlegla je povredama. Prema poslednjim informacijama, koje prenose australijski mediji, ključni dokaz bi moglo da bude ćebe!

- Kod bivšeg dečka ubijene devojke pronađeno je ćebe sa tragovima i moglo bi da bude iz kuće u kojoj je Ivona ubijena - navode njihovi izvori.

Mlađa sestra žrtve, Anet Jovanović je očajna posle Ivonine smrti.

- Ne znam zašto je on i dalje bio u njenom životu. Bili su u vezi pre nekoliko godina, a znaju se od njene četrnaeste godine - rekla je Anet novinarima.

Kako kaže, još je u šoku posle vesti o ovom zločinu.

- Ivona se spremala da izađe te večeri sa prijateljima. Bila je divna duša i ne mogu da verujem da su je ostavili samu da umre. Volela bih da je vidim makar još jednom - ispričala je Anet kroz suze.

NESTALI

Policija iz Gold Kousta, grada u Kvinslendu, gde je živela ubijena devojka, potvrdila je da je ona pronađena u nedelju u 20.30 sa ranom u grudima od vatrenog oružja. Detektivi veruju da je u trenutku pucnjave u kući bilo više ljudi. Jedna osoba je pozvala pomoć i bila izvesno vreme na vezi sa njima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.