POSLEDNJI POZDRAV: Sačuvane poslednje uspomene na ljubimce koje će vas rasplakati

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJI POZDRAV: Sačuvane poslednje uspomene na ljubimce koje će vas rasplakati

Fotograf iz Minesote Eva Hejgel nesebično nudi svoje vreme iza objektiva vlasnicima pasa koji su u žalosti zbog gubitka svojih ljubimaca.

Emotivne foto sesije su besplatne i fokusiraju se na pomaganju ljudima da obrade svoju bol i stvore opipljive uspomene.

Poznat kao "Projekat Klio", nazvan je u čast Evinog šteneta boksera koje je iznenada izgubila od raka pre oko godinu dana. Bol koju je osećala bila je još gora kada je shvatila koliko malo slika ima od Klia, a čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i manje gde su zajedno.

Eva sada pomaže drugima koji se nalaze u istoj situaciji, da dobiju poslednju šansu da zauvek ovekoveče vezu između njih i njihovih četvoronožnih članova porodice.

Ove gorke fotografije su katarzične i emotivne za sve koji su uključeni u njih.

Eva je rekla da nakon sesije, na putu kući ne prestaje da plače.

Posle njegovog spasavanja od zloglasnog NFL igrača majkla Vika koji je organizovao borbe pasa 2007. godine, ovaj pit bul po imenu Hektor stekao je jako puno sledbenika na Fejsbuku kada je dobio novu porodicu.

Ali kad mu je dijagnostifikovan rak, njegovi vlasnici su želeli nešto lično od njega kada on nestane. Nešto što odražava vreme koje su proveli zajedno, kao porodica, a Eva je bila srećna da im to obezbedi.

Dok pravi fotografije, Eva hrabri vlasnike da se opuste i samo maze sa svojim ljubimcima.

Iznad svega, rekla je ove sesije treba da budu vezane za sreću i radost.

I kada se susretne sa ponekim bokserom, ove sesije postaju jako emocionalne za Evu, ali ona je idalje tu da olakša bol vlasnicima.

Do sada, ona je uradila sesije sa 7 porodica. Donacije pomoći pomaži i ovim porodicama da se suoče sa bolom i svako ko želi može da pomogne fotografu.

Takođe, njen rad možete da pratite na Fejsbuku i da pogledate sve njene emotivne fotografije rastanka.

(ViralNova)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.