POSLEDNJE REČI ŽENE KOJU JE UBILA AJKULA U HURGADI: Evo šta je rekla svom mužu - nekoliko trenutaka kasnije oko nje se pojavila CRVENA MRLJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 15:57

POSLEDNJE REČI ŽENE KOJU JE UBILA AJKULA U HURGADI: Evo šta je rekla svom mužu - nekoliko trenutaka kasnije oko nje se pojavila CRVENA MRLJA

Turisti u panici i strahu posmatrali jezivu scenu

"Vratiću se nazad (u vodu) još malo", bile su poslednje reči koje je izgovorila Austrijanka Elizabet Skvajer (68) pre nego što je ušla u vodu u egipatkom letovalištu u Hurgadi gde je napala ogromna ajkula nakon čega je nesrećna penzionerka preminula.

Ona je izvučena iz vode, ali nažalost joj nije bilo spasa iako su lekari probali da je reanimiraju na licu mesta. Prebačena je u privatnu bolnicu, a veruje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da je preminula od "šoka", odnosno srčanog udara kao i usled velikog gubitka krvi.

Samo nekoliko trenutaka pre kobne nesreće, austrijska penzionerka šetala je u plićaku na plaži i svom partneru je rekla: "Vratiću se nazad još malo". Ubrzo je nestala u vodi, a na površini oko nje se pojavila crvena mrlja.

Ubrzo je iz vode izronila ogromna ajkula koja je napala ženu, dok su ostali turisti u panici i strahu posmatrali nemili događaj sa plaže.

Na snimku napada koji je kružio po mrežama čuje se kako prestravljeni očevici komentarišu krvavi događaj.

⚡️ A shark attacked a tourist in Hurghada.

According to media reports, this happened near the Egyptian resort of Sahl Hasheesh. As a result of the attack, the victim lost a limb, she was able to be pulled ashore and handed over to the doctors. pic.twitter.com/nw0649tnjg

— Flash (@Flash43191300) July 1, 2022

Grupa ruskih turista je govorila: "Gde su spasioci? J*bote, ona je prekrivena krvlju. S*anje".

Drugi turisti su takođe dozivali spasioce: "Spasioci? Gde su spasioci? Ona će j*beno umreti".

Egipatske vlasti zatvorile su juče deo obale Crvenog mora zbog pogibije Elizabet Skvajer.

Prema internom dokumentu iz kabineta guvernera pokrajine Crveno more, u koji je AP imao uvid, egipatske vlasti zatvaraju priobalje na tri dana i zabranjuju sve pomorske aktivnosti, uključujući ronjenje, jedrenje na dasci i kajting, kao i prilazak ribarskih brodova.

Austrijsko ministarstvo spoljnih poslova u kontaktu je sa rođacima preminule žene, uključujući i njenu ćerku, kao i sa lokalnim vlastima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.