POSLEDNJA STANICA UBICE MALE VANJE: Pretvarao se da želi da ode taksijem, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 09:27

POSLEDNJA STANICA UBICE MALE VANJE: Pretvarao se da želi da ode taksijem, ali...

Uhapšen je dok je šetao auto-putem.

Ljupčo Palevski Palčo, glavni osumnjičeni za dvostruko ubistvo Vanje Gorčevske iz Skoplja i Palča Žeževskog iz Velesa, uhapšen je juče u Turskoj.

Kako je pokazala istraga, Palevskog je iz Skoplja za Srbiju odvezao njegov advokat u škodi superb i ostavio ga u hotelu.

Odatle ga je, sledećeg dana, druga osoba iz Skoplja odvezla u Bugarsku u džipu Range rover, gde su ušli preko graničnog prelaza Gradina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Odatle ga je odvezao u Tursku, rekao je ministar Oliver Spasovski na konferenciji za novinare.

- U Turskoj odlazi u grad Balikesir i naše službe iz Odeljenja za međunarodnu policijsku saradnju stupaju u kontakt sa svojim operativnim izvorom koji je za vrlo kratko vreme dao povratnu informaciju da se osoba nalazi u Balikesiru - rekao je on.

Prema njegovim rečima, Palevski se pretvarao da želi taksijem da ode u Istanbul, ali je ostao u Balikesiru.

Turska policija ga je uhapsila dok je šetao jednim od auto-puteva oko Balikesira.

Ljupčo Palevski Palčo uhvaćen je u Balikesiru, glavnom gradu istoimenog administrativnog okruga u zapadnoj Turskoj koji se graniči sa dva mora, a grad se nalazi na udaljenosti od oko 280 kilometara od najvećeg turskog grada Istanbula.

Balikesir je grad koji ima oko 330.000 stanovnika, istoimena provincija izlazi na Mramorno i Egejsko more i graniči se sa provincijama Bursa i Čanakale, a nalazi se između gradova Izmira i Burse.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.