POSLEDNJA PORUKA JEDNE OD ŽRTAVA IZ KAMIONA: Izvini, mama. Umirem jer ne mogu da dišem

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJA PORUKA JEDNE OD ŽRTAVA IZ KAMIONA: ''Izvini, mama. Umirem jer ne mogu da dišem''

Utvrđeno je da je Tra Maj poruke poslala u utorak uveče, samo nekoliko sati pre nego što su pronađena tela 31 muškarca i osam žena.

Vijetnamka Tra Maj (26) je možda jedna od 39 žrtava pronađenih u kontejneru kamiona na industrijskom imanju u Eseksu. Kao moguću žrtvu, nju je naveo član jedne organizacije za zaštitu ljudskih prava iz Hanoja.

Ona je svojoj porodici slala SMS poruke u kojima je napisala - Mama i tata, mnogo mi je žao. Nije uspeo plan za odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz zemlje. Mama. Mnogo volim tebe i tatu. Umirem jer ne mogu da dišem. Ja sma iz Kan Lok Ha Tina. Vijetnam. Mama. Mnogo mi je žao.

Tri vijetnamske porodice su kontaktirane zbog mogućnosti da su njihovi najmiliji među žrtvama. Utvrđeno je da je Tra Maj poruke poslala u utorak uveče, samo nekoliko sati pre nego što su pronađena tela 31 muškarca i osam žena.

Njena porodica je tražila pomoć u njenoj identifikaciji, jer je policija Eseksa navela da su žrtve kineskog porekla. Posle hapšenja dvoje ljudi, policija je navela da situacija, kada je u pitanju identifikacija žrtava, može da se promeni.

Vijetnamska ambasada u Londonu kontaktirala je policiju Eseksa i trenutno "čeka odgovor". Maj je navodno želela da se domogne Velike Britanije preko Francuske. Belgijski javni tužilac rekao je da nije jasno gde i kada su žrtve smeštene u kontejner, koji je u vlasništvu irske kompanije i zakupljen je 15. oktobra.

Kina je pozvala na "surovu kaznu" za sve koji su umešani u smrt ljudi, a kineska ambasada je poslala izaslanike u Eseks.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ŽAO MI JE, MAMA, NISAM USPELA, UMIREM" Roditelji iz Vijetnama primili poruku od ćerke koja ledi krv i sada strahuju da je umrla jezivom smrću

Izvor: Blic, 25.Okt.2019

Jedna vijetnamska porodica izrazila je strah da je njihova ćerka jedna od žrtava tragedije u Eseksu, gde je nađena hladnjača sa 39 tela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.