POSLEDNJA INFORMACIJA o Deinom stanju: Počela da oseća RUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJA INFORMACIJA o Deinom stanju: Počela da oseća RUKU

Voditeljka Pinka Dea Đurđević, teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Voždovcu u četvrtak ujutru, od jutros je u vidno boljem stanju.

Prema poslednjim informacijama, Dea je počela i da oseća ruku, koju joj je otkinuo autobus u saobraćajnoj nesreći.

Podsetimo, strahota se dogodila nakon što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade na nju je naleteo autobus i otkinuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj ruku. U nesreći je povređeno još dvoje ljudi, od kojih jedno lakše i jedno sa težim povredama koje je takođe prevezeno na VMA.

Prvih 72 sata od operacije su najvažniji, pa je stoga i odlična vest da su joj svi vitalni parametri ovog jutra bili dobri.

Poznata voditeljka jutarnjeg programa je dobrog raspoloženja, a kako je ranije spomenuo njen verenik i kolega Mladen Mijatović, ona je veliki borac, već je i pitala kako je na poslu.

Kako je juče najavio dr Marko Bumbaširević, koji je operisao Deu, ona je imala kontrolu u 12 sati.

- Meni je svaki pacijent isti i sa velikom brigom nosim njihove povrede, ne možete ni da spavate, zovete često da proverite kako je pacijent. Sutra u 12 Dea ima novu kontrolu, novo previjanje, i tada ćemo znati više o njenom stanju. Očekujem da sve prođe u najboljem redu - najavio je juče Bumbaširević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DOBRE VESTI IZ BOLNICE: Dea mnogo bolje, počela da oseća ruku

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2019

Voditeljka Pinka Dea Đurđević, teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Voždovcu u četvrtak ujutru, od jutros je u vidno boljem stanju Voditeljka Pinka Dea Đurđević, teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Voždovcu u četvrtak ujutru, od jutros je u vidno boljem...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.