POSLEDICA KAMPANJE KOJA SE SPROVODI MESECIMA Na fasadi zgrade člana REM-a osvanuo grafit sa kukastim krstom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2022, 12:29

"POSLEDICA KAMPANJE KOJA SE SPROVODI MESECIMA" Na fasadi zgrade člana REM-a osvanuo grafit sa kukastim krstom

Na fasadi zgrade u Novom Sadu u kojoj živi Milorad Vukašinović, član Saveta Regulatornog saveta za elektronske medije (REM), jutros je osvanula poruka sa kukastim krstom. Slučaj je prijavljen policiji.

Vukašinović ističe da je ovo logična posledica kampanje koju pojedini mediji, u saradnji sa nevladinim organizacijama, sprovode već mesecima.

- Rade to s ciljem diskreditacije ne samo odluke o dodeli nacionalnih dozola nego i protiv članova Saveta REM >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << –a koji su svoj posao obavili su skladu sa zakonom i pravilima struke. Ispisivanje poruka sa nacističkim simbolima jasan je pokazatelj da oni koji to rade i sami imaju nacističku svest - naglašava Vukašinović dodajući da je i pre dva dana na ulici u Novom Sadu istim povodom doživeo provokaciju od strane jednog čoveka.

Ovaj poznati novinar i publicista podseća da je i ranije, uređujući vrlo gledanu emisiju "Geopolitika", u kojoj su o aktuelnim temama, uključujući i nacifikaciju hrvatskog društva, nespremnog da se suoči sa temama iz svoje prošlosti i sadašnjosti, dobijao pretnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Novom Sadu pretnje na fasadi zgrade u kojoj živi član Saveta Regulatornog tela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2022

Na fasadi zgrade u Novom Sadu u kojoj živi Milorad Vukašinović, član Saveta Regulatornog saveta za elektronske medije (REM), jutros je osvanula poruka sa kukastim krstom. Slučaj je prijavljen policiji...Vukašinović ističe da je ovo logična posledica kampanje koju pojedini mediji, u saradnji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VUČEVIĆ OSUDIO GRAFIT MRŽNJE I PRETNJU ČLANU REM: "Načističkim simbolima nije mesto u Srpskoj Atini"

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2022

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević oglasio se povodom grafita mržnje i pretnji upućene Miloradu Vukašinoviću, članu Saveta Regulatornog saveta za elektronske medije (REM), istakao da načističkim simbolima nije mesto u Srpskoj Atini...– Najoštrije osuđujem ispisivanje grafita mržnje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.