POSLE SEKSI SNIMKA SA PROFESORKOM: Direktor škole izvršio samoubistvo!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Nov.2014, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SEKSI SNIMKA SA PROFESORKOM: Direktor škole izvršio samoubistvo!

Direktor srednje mašinske škole u Mariboru se psihički slomio pod velikim pritiskom nakon što je snimak oralnog zadovoljavanja dospeo na internet. Iza sebe je ostavio suprugu, sina i ćerku

Direktor srednje škole u Mariboru kojeg su učenici tajno snimili mobilnim telefonom u navodnom polnom činu sa učiteljicom matematike, počinio je samoubistvo nakon objave snimka na internetu i pošto je više od nedelju dana bio tema medija, objavila je policija u subotu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Policija je potvrdila tragičan događaj bez komentara što je uobičajeno za slučajeve samoubistva. Predsednik udruženja slovenačkih direktora Milan Rejec rekao je za televizijsku stanicu “POP-TV” da se direktor srednje mašinske škole u Mariboru očigledno psihički slomio pod velikim pritiskom i izrazio je saučešće njegovoj porodici.

Foto: Wikipedia

Direktor je iza sebe ostavio suprugu, sina i ćerku. Odmah nakon što je snimak bio objavljen na internetu, direktor je slučaj prijavio policiji i navodno zajedno sa partnerkom tvrdio da je snimak montiran. Policija nije objavila rezultate dosadašnje istrage, a nisu još otkrivene osobe koje su snimak postavile na internet.

Mariborski slučaj podstaknuo je brojne rasprave o pravima objavljivanja materijala na internetu i o zaštiti privatnosti, moralnim normama kao i o odnosu nastavnika i učenika u obrazovnim ustanovama.

(Telegraf.rs / Hina)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.