POSLE SASTANKA SA SRPSKOM PREMIJERKOM OGLASILA SE IVANKA TRAMP: Bilo je zadovoljstvo upozanti vas! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SASTANKA SA SRPSKOM PREMIJERKOM OGLASILA SE IVANKA TRAMP: "Bilo je zadovoljstvo upozanti vas!" (FOTO)

Ivanka se pohvalila!

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se sinoć u Davosu sa ćerkom i savetnicom predsednika Sjednjenih Američkih Država Donalda Trampa, Ivankom Tramp.

- Bila je privilegija razmeniti stavove sa Ivankom Tramp  Davosu. Vi ste zaista inspiracija. Uživala sam u razgovoru sa Vama i nadam se da ćemo se naredni put sresti u Srbiji - napisala je premijerka Brnabić na društvenoj mreži tviter.

It was a privilege to share >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << views with @IvankaTrump in #Davos2020. Inspiring woman. I thoroughly enjoyed our conversation and I hope that we will meet next time in #Serbia. Thank you @JaredCohen and @borgebrende for bringing impressive group of people together last eve. #WEF20

— Ana Brnabic (@anabrnabic) January 24, 2020

Ovu informaciju potvrdio je i specijalni izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, tokom obraćanja nakon jutrošnjeg sastanka sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Želim ovom prilikom da pozdravim i vašu predivnu premijerku i moju prijateljicu Anu Brnabić. Znam da se sinoć sastala sa Ivankom Tramp i da su imali odličan razgovor o različitim pitanjima. Zaista cenim podršku koju nam ona pruža - istakao je Grenel.

Međutim, nešto kasnije se oglasila i ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Ivanka Tramp.

Ona se zahvalila našoj premijerki i dodala da je i ona uživala što ju je upoznala.

Thank you Prime Minister. I too enjoyed meeting you. https://t.co/0j24PMA9vu

— Ivanka Trump (@IvankaTrump) January 24, 2020

Susret Brnabićeve i Trampove desio se sinoć u švajcarskom Davosu, na kome predsednica Vlade Srbije učestovuje na 50. godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.