POSLE EMISIJE NEDELjOM U 2 OSTAO HAOS: Hrvatska glumica postala miljenica nacije, voditelju Srbinu prete da će mu silovati člana porodice (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2019, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE EMISIJE "NEDELjOM U 2" OSTAO HAOS: Hrvatska glumica postala miljenica nacije, voditelju Srbinu prete da će mu silovati člana porodice (VIDEO)

Dok je Jelena postala miljenica nacije i žena koja je jasno i glasno rekla šta misli o seksualnom uznemiravanju, Stanković se bori sa osudama Bura u Hrvatskoj posle emisije "Nedeljom u 2". Samo nekoliko sati pošto su se voditelj Aleksandar Stanković i glumica Jelena Veljača žestoko sukobili jer su imali različite stavove zbog seksualnog uznemiravanja, na drušvenim mrežama je nastao haos.Dok je Jelena postala miljenica nacije i žena koja je jasno i glasno rekla šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << misli o seksualnom uznemiravanju, Stanković se bori sa osudama čitave hrvatske javnosti pa čak i regiona.Na stotine Jeleninih pratioca na Instagramu su ostavili komentare u kojoj su joj, recimo, govorili "Bravo". - Bravo Jelena,hvala za snagu i strpljenje. Aca me ovaj put iznenadio u nerazumevanju. Ako bude strpljiv objasniće njemu Gđa.Stanković - bio je samo jedan od komenatara.Sa druge strane, Aleksandar, se suočio sa ozbiljnim pretnjama. Mnogi su otvoreno pretili, nazivali ga ženomrscem, čak i prozivali njegovu porodicu, tako je popularni voditelj morao brže bolje, da izda saopštenje.- S obzirom da sam u dosadašnjoj karijeri napravio više desetaka emisija na temu zaštite ljudskih , ženskih, manjinskih, seksualnih i drugih prava nemam potrebnu dodatno objašnjavati svoja uverenja. - stoji u službenom obraćanju. - Više manje o meni se sve zna. Ko hoće verovati da mrzim žene, ili nekog trećeg nakon 20 godina javnog obavljanja ovog posla slobodno. Međutim nakon jučerašnje emisije s Jelenom Veljačom javilo se više novinara s istim pitanjem jesam li u svađi s gošćom i što sam tačno mislio kada sam govorio o slučaju Selme Hajek.Gošća i ja se nismo lično sukobili , sučelili smo stavove , a to se događa u svakoj "Nu2". Govoreći o poznatoj holivudskoj glumici u polemici sam izneo i stav kako nije trebalo da ostatne u poslovnom odnosu s nekim ko ju je seksualno uznemiravao. To mislim i dalje. U smislu zadovoljenja pravde potrebno i društveno poželjno bi bilo da je prijavila zlostavljača, ali prihvatam sugestiju gošće da svaka žrtva treba sama odlučiti kada će i hoće li to uraditi.Ova tema je izazvala dosta komentara i na Fejsbuk stranici "Nu2". Svi komentari su dobrodošli osim onih u kojima se neko vređa i preti se. Juče je bilo i pretnji kako bi mi bliske članove porodice trebalo silovati pa bih drugačije razmišljao kao i fizičkih pretnji . Molim vas da ne ostavljate takve komentare. Kako Jelena Veljača kaže, ja sam veliki beli muškarac i znam da moram biti naučen na takve stvari. Naučen, ali ne i pomiren s tim. Moja porodica ne mora i trudiću se koliko mogu da ih čuvam od takvih gadosti - saopštio je Aleksandar Stanković.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.