Izvor: S media, 23.Apr.2013, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE 13 GODINA: Manojlo Vukotić podneo ostavku?!

Nakon dvanaest i po godina na čelu novinske kompanije "Novosti" u Srbiji Manojlo Vukotić danas je podneo ostavku na mesto generalnog direktora kompanije i glavnog i odgovornog urednika “Večernjih novosti”, saznaje S media portal.

Odluku o prihvatanju ili odbijanju ostavke doneće UO kompanije.

Vukotić je u “Večernjim novostima” počeo svoju novinarsku karijeru. U toj kući je i proveo skoro 30 godina rada, da bi 1993. godine učestvovao u formiranju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<Blica”. Na čelo “Novosti” dolazi nakon oktobarskih promena 2000.godine. U periodu od 13 godina, koliko je Manojlić proveo na čelu “Novosti”, ova kompanija je privatizovana. Poslednjih meseci bilo je dosta reči o načinu privatizacije ove novinske kuće.

Udruženju novinara Srbije (UNS) poslednjih meseci obraćali su se dopisnici „Večernjih novosti“ i „Sporta“, sa primedbama da im honorari nisu isplaćivani od jula, a nekima čak i od januara prošle godine.

(S media)

Foto: Medija Centar Beograd

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.