POSLANIK PRONAĐEN MRTAV U TOALETU! Isplivale su JEZIVE FOTOGRAFIJE, pod prekriven KRVLJU (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 07:48

POSLANIK PRONAĐEN MRTAV U TOALETU! Isplivale su JEZIVE FOTOGRAFIJE, pod prekriven KRVLJU (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Popio je konjak i povukao okidač.

Telo ukrajinskog poslanika Valerija Davidenka juče je pronađeno sa prostrelnom ranom na glavi u toaletu njegove kancelarije u Kijevu.

Policija istražuje okolnosti smrti, mada sve upućuje na to da je u pitanje samoubistvo.

Leš je pronašla čistačica, a kako navode ukrajinski mediji, Davidenko je popio konjak, skinuo sat, isključio telefon, premestio stolicu u toalet i pucao u sebe.

On se ubio iz trofejnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pištolja koji je bio registrovan, a oružje je pronađeno u lokvi krvi na podu toaleta.

UPOZORENJE! Fotografije su IZUZETNO UZNEMIRUJUĆE, možete ih pogledati klikom OVDE

Prvu informaciju o smrti Davidenka je juče izneo zamenik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko.

Davidenko je od maja 2013. do marta 2014. godine bio zamenik ministra poljoprivrede. Na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima učestvovao je kao nezavisni kandidat.

Iza njega su ostali supruga i dve ćerke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.