Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 08:11

"POSLALA SAM GA DA NAUČI DA BUDE MUŠKARAC" Majka dala jezivo opravdanje policiji nakon nestanka sina (3)

Bizarno postupanje majke.
Majka trogodišnjeg dečaka iz Viskonsina koji je nestao pre skoro nedelju dana, i muškarac kod kojeg je njen sin boravio, optuženi su u ponedeljak za zanemarivanje dece.
Mali Ilajdža Vu poslednji put je viđen 20. februara u stanu u gradu Tu Rivers, gde ga je majka poslala da boravi sa jednim muškarcem, rekli su tužioci.
Potraga policije i stanovnika do sada nije bila uspešna i dečak se i dalje vodi kao nestao. Njegova majka Katrina Baur (31) nalazi se u pritvoru sa kaucijom od 15.000 dolara, dok je muškarcu kod kojeg je dečak boravio, Džesiju Vangu (39), određen pritvor sa kaucijom od 20.000 dolara.
Njihovo preliminarno saslušanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.