PORTPAROL IZRAELSKE VOJSKE RAZBESNEO MUSLIMANE: U svojim objavama na mrežama često koristi stihove iz Kurana

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 21:02

PORTPAROL IZRAELSKE VOJSKE RAZBESNEO MUSLIMANE: U svojim objavama na mrežama često koristi stihove iz Kurana

Otkrio je zašto to radi

Portparol izraelske vojske Avičaj Adrae otkrio je razlog zašto je koristio stihove iz Kurana u svojim objavama na društvenim mrežama.

- Neki ljudi pitaju šta stoji iza upotrebe kuranskih stihova u mojim postovima i nastupima. Ovde napominjem da samo osvetljavam uzvišenost učenja islamske religije, koja poziva na ljubav, suživot i toleranciju koju su neki podstrekači sukoba zaboravili, jer su u zabludi da slede pravu verziju islama - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisao je Adrae na svom Fejsbuku.

Desetine hiljada Arapa komentarisalo je ovu objavu, neki od njih su rekli da "islam poziva na ljubav i toleranciju za dobre ljude, a ne sa bandom".

- Katastrofa je videti komentare muslimanske zajednice u vezi sa ovom degradacijom Boga, sramota je što je vaš moral gori od neprijateljevog, mi smo nacija onih koji su rekli, poslat sam da upotpunim velikodušnost morala - napisao je jedan od komentatora.

Adrae u svojim publikacijama često navodi stihove Kurana i hadise proroka islama Muhameda, što provocira muslimane koji ga uvek napadaju oštrim tonom u kojem ne propuštaju da zaprete nestankom i krahom Izraela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.