PORODILA SE IVANA MAKSIMOVIĆ: Na svet donela sina

Izvor: Večernje novosti, 09.Nov.2018, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODILA SE IVANA MAKSIMOVIĆ: Na svet donela sina

Srpska streljačica Ivana Maksimović danas je na svet donela sina, a porođaj je protekao po planu Srpska streljačica Ivana Maksimović danas je na svet donela sina, a porođaj je protekao po planu. Otac deteta, košarkaš Danilo Anđušić, večeras slavi rođenje naslednika. Ivana Maksimović se porodila malo pre termina, a slavlje zbog srećnih vesti uveliko traje. Ime nasledniku nisu dali, te će naknadno doneti odluku o istom.Ivana je pre sedam dana na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << podelila fotografiju koja je oduševila sve, a na kojoj smo imali prilike da vidimo njen trudnički stomak u prvom planu.- Poslednjih mesec našeg jedinstvenog i nezaboravnog putovanja otvaramo na nama svojstven način. U ovu sliku je utkano neizmerno mnogo ljubavi, nežnosti, brige i iščekivanja. Sitno odbrojavamo dane kada ćemo najzad upoznati našeg mališu - napisala je tada Maksimovićeva.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NEĆE DA OTKRIJU IME SINA Evo zbog čega Danilo Anđušić nije prisustvovao porođaju i koliko se Ivana Maksimović ugojila tokom trudnoće

Izvor: Blic, 10.Nov.2018, 08:47

Ponosni tata Danilo Anđušić otkriva za „Blic” da je srećan što je s bebom i njegovom suprugom sve u redu, dok je lepa streljačica neposredno pred porođaj otkrila da bi volela da sin krene stopama svojih roditelja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.