PORODIČNO NASILjE U VALjEVU: Suprugu teško povredio stolicom

Izvor: Večernje novosti, 21.Maj.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNO NASILjE U VALjEVU: Suprugu teško povredio stolicom

Uhapšen je M. D. (36) iz Valjeva, osumnjičen da je napao svoju nevenčanu suprugu, a potom je udario stolicom po rukama, nanevši joj teške povrede VALjEVO – Uhapšen je M. D. (36) iz Valjeva, osumnjičen da je napao svoju nevenčanu suprugu, a potom je udario stolicom po rukama, nanevši joj teške povrede. To se dogodilo u njihovoj porodičnoj kući, nakon rasprave.PROČITAJTE JOŠ: MUP: Uhapšen zbog nasilja u porodici Osumnjičen za nasilje u porodici, uz krivičnu prijavu biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

STRAŠNO! Sin šutirao i psovao majku sve dok je nije izbacio iz kuće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2019

Policija u Negotinu podnela je krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici protiv A. G. (29) iz obližnjeg sela Prahovo, jer je svoju majku S. LJ. (50) vređao, psovao i šutirao u zadnjicu sve dok je nije izbacio iz kuće!..Osumnjičenom A.G. ujedno je određena mera zabrane prilaska i kontakta sa majkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.